Last call voor Markt om de Hoek op 16 juni! - Markt Om De Hoek
17017
post-template-default,single,single-post,postid-17017,single-format-standard,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Last call voor Markt om de Hoek op 16 juni!

Last call voor Markt om de Hoek op 16 juni!

De weersverwachting belooft een prachtige dag voor een bezoek aan Markt om de Hoek! De line up van deze editie staat weer garant voor een middagje volop genieten! Het laatste nieuws lees je hieronder.

Buurtbewoonster Petra de Regt stond nog niet in onze laatste nieuwsbrief. Ze komt met homemade jams, chutneys, zoetzuur, azijntjes met verse groente, fruit en kruiden uit haar eigen moestuin. Je kunt ook haar gezonde bonbons komen proeven. En ze neemt kruidenplantjes en groenteplantjes uit eigen tuin mee. Allemaal 100% biologisch.

Muziek

Onder ons grote tentdak komen 3 artiesten optreden: Vandengroef, Francis en Hilde. Neem je hapje en drankje mee, ga zitten en laat je meeslepen!

Workshops

Het initiatief Natuurspeeltuin gaat om 14.00 uur met kinderen onder andere gieters maken. Het initiatief Buitensporig Sportief gaat om 15.30 uur ‘kleidrollen draaien’! Durf jij het aan?

Carolina van Fiesta de Cocina leert je om 16.00 uur hoe je haar heerlijke empanadas zelf kunt maken.

Misschien zijn er tussendoor nog wat andere verrassingen!

Markt om de Hoek was op radio Bingo FM!

Herman mocht vrijdagochtend op de Utrechtse radio Bingo FM vertellen over Markt om de Hoek!

Luister het interviewtje hier terug.

Volkstuinen

Om de hoek van de markt 😉 kun je ook nog even gaan kijken bij Tuindersvereniging Abstede. De tuinen zijn open, omdat het GroenmoetjeDoen!-dag is. En de markt is deel van het programma van de Duurzame Week in Utrecht. Doe’s lekker duurzaam!

Dus: kom, neem vrienden en/of familie mee en geniet van al het lekkers dat Utrecht-Oost te bieden heeft.

Donaties welkom!

Voor deze najaarseditie van Markt om de Hoek op 8 september hebben we nog wat extra geld nodig. Geniet je altijd van de Markt om de Hoek? Steun ons met een (kleine) bijdrage zodat we zonder (geld)zorgen op 8 september de laatste editie van dit jaar kunnen organiseren. Je kunt doneren op IBAN NL90 TRIO 0338 5731 35 t.n.v. Stichting Om de Hoek o.v.v. donatie Markt 2019. Alvast heel hartelijk dank voor je steun!!!

Tenslotte: als je Markt om de Hoek in Utrecht-Oost zou missen als het er niet was: dit is het laatste jaar dat het huidige team de markt organiseert. Wil je ons volgend jaar opvolgen en Markt om de Hoek voortzetten? Meld je even bij ons. Zondag in onze kraam, of via onze e-mail: info@marktomdehoek.nl.

No Comments

Post A Comment