BabesCoffee op 11 sept! - Markt Om De Hoek
16387
post-template-default,single,single-post,postid-16387,single-format-standard,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

BabesCoffee op 11 sept!

BabesCoffee op 11 sept!

Babette en Brechje, de babes achter BabesCoffee, zijn nu al die-hard Markt om de Hoek-ers. De eerste editie, toen de markt bijna wegstroomde door de hevige regenval, stonden zij dapper met hun tuk-tuk onder een zeiltje grapjes te maken met de buurtbewoners. Mocht je ze aanstaande editie weer treffen, vraag ze dan zeker naar het verhaal over de wortels van een van de moestuiniers van de Oosterspoorbaan. Het is een prachtig verhaal!

Drijfveren achter BabesCoffee

Tekenend voor de dames is dat ze in korte tijd met hun klanten een connectie kunnen maken. Ze voorzien naast fantastisch lekkere koffie (koffiebonen van Tiramisu in Hilversum), ontbijtjes en zoetigheid (zelfgebakken of van de Brood Company aan de Burgemeester Reigerstraat), vrijgevig in geluksmomentjes. Babette en Brechje werkten voorheen beiden bij het Diakonessenhuis, waar zij als anesthesie verpleegkundigen patiënten kort voor een operatie begeleidden en in slaap brachten. Ze zijn daar zeer sociale vaardig geworden, al vermoed ik dat het gewoon altijd heerlijke vrouwen zijn geweest om mee om te gaan.

 

Lachen uit je hart, doen waar je gelukkig van wordt. Dat zijn de drijfveren achter BabesCoffee. De mobiele koffie tuk-tuk staat op beurzen, sport events, bruiloften, bij bedrijven, en ook regelmatig vanaf 7.00 uur ’s ochtends bij Utrecht CS en Utrecht Science Park. Regelmatig zien zij mensen daar ‘struikelen over hun mondhoeken’, en het is erg dankbaar werk om deze mensen een positieve boost te geven, met een krachtige koffie en een moment van aandacht.

Lievelingsplek in Oost

De dames zijn een echt team, dat elkaar open en eerlijk behandelt. Dat is echt niet altijd makkelijk, maar wel de basis voor een sterk bedrijf. “Je moet elkaar kunnen redden.” Maar, je mag ook samen kunnen genieten van de successen in het leven, en die worden graag gevierd met een maaltijd of een drankje bij Cerveceria Boulevard aan de Burgemeester Reigerstraat. Een bruisende tent met super attente eigenaren, waar ze graag komen..

No Comments

Post A Comment