Markt Om De Hoek | Deelnemers Markt om de Hoek 9 september
16933
post-template-default,single,single-post,postid-16933,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Deelnemers Markt om de Hoek 9 september

Deelnemers Markt om de Hoek 9 september

We zijn trots op het rijke en gevarieerde deelnemersveld op de komende Markt om de Hoek. Kom en ontmoet hen!

De Buurvrouw is er met speciale lokale druivenlimonade, saliesiroop, mosterd en mayonaise, sambal en pesto. Buurtbewoner en ondernemer Jeroen van Nijnatten maakt in zijn kraam allerlei verse smakelijke fingerfoods. Zijn artistieke keramieken oesters neemt hij ook mee. De Moestuin biedt groenten en fruit, honing, jam en chutney uit eigen tuin. Punk Dog is terug van weggeweest met vegan hotdogs en meer.

De Jam van Max komt met een nieuw en verrassend jamassortiment.
Ook weer terug is buurtbewoonster Petra met chutneys, azijntjes met verrassende smaken, bonbons en nog andere lekkere dingen uit haar eigen moestuin.

Onze vaste deelnemers Zus&Zo zijn er met zoete en hartige vegan hapjes, zoals hun verrukkelijke cashewnotenkaasjes. Ook Yasmen Thaher zorgt zoals op elke markt voor grote schalen Syrische gerechten.

 

 

Natuurlijk hebben we ook allerlei heerlijke dranken. De zonnige zomer heeft de Nederlandse wijnboeren heel vrolijk gemaakt. De oogst was uitbundig en schijnt heerlijk te zijn. Ga het zelf Nederlandse wijn proeven bij de kraam van nieuwe deelnemer Wijngaard Hoog Beek en Royen uit Zeist. Vraag ook eens naar het verhaal achter deze biologische wijn.
We zijn altijd blij met vaste deelnemer De Brakkerij met haar speciale bier en brood (bekijk ook even haar nieuwste experiment: bier met Japanse duizendknoop :-)). Ze deelt de kraam met Zoete Koek, de maker van onweerstaanbaar veganistisch zoet gebak. Brouwerij Het Licht is er ook weer bij met speciaalbieren als zomervlam en herfstlicht. In Gigi’s Brewery maakt een buurtbewoonster zelf bier en cider van appels uit de buurt. En last minute nieuws: er is IJS.

 

Voor muziek zorgt onder andere Oost-bewoonster Iris Schram met haar Keltische reisharp.

 

No Comments

Post A Comment