Markt Om De Hoek | 11 juni: Markt om de Hoek doet Groen!
16750
post-template-default,single,single-post,postid-16750,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

11 juni: Markt om de Hoek doet Groen!

11 juni: Markt om de Hoek doet Groen!

 De volgende Markt om de Hoek van 11 juni staat volledig in het teken van GroenMoetjeDoen! Markt om de Hoek wil bezoekers bewust maken van waar voedsel vandaan komt, laten zien hoe gemakkelijk het is om lokale producten te kopen en hoe leuk het is zelf voedsel te verbouwen, oogsten en bereiden. Dit sluit naadloos aan bij de GroenmoetjeDoen!-dag. Al 10 jaar bezoeken mensen op de jaarlijkse GroenMoetjeDoen! dag, de groene plekken in Utrecht, waar bewoners zich actief inzetten, bijvoorbeeld als zelfbeheerders. Op 11 juni kun je in alle wijken van de stad kennismaken met groene projecten, en Markt om de Hoek is een van de officiële locaties. Het thema is Groen, Blauw en Biodiversiteit. Kom dus naar Markt om de Hoek en doe mee aan o.a. een ‘Wildpluk’ workshop, bewonder de unieke  tuinen van Tuindersvereniging Abstede en laat je rondleiden door het groene Park Oosterspoorbaan. Op de markt vind je lokale oogst van o.a. Koningshof en De Kas. Natuurlijk kun je er ook genieten van de gebruikelijke hapjes, brood, gebak, bier en sappen van makers uit Utrecht Oost. Zoals vegan gebak van Zus & Zo en vegan hotdogs van Punk Dog.
1Comment
 • Susan Gouka
  Posted at 11:08h, 10 June Reply

  Hallo,
  Ik zou het wel willen morgen kijken,maar ik woon zelf in Maarssendorp kunnen jullie het adresje geven waar het activiteiten voor morgen wordt gehouden?
  Alvast Bedankt en groetjes!
  Susan Gouka

Post A Comment